Wednesday, February 5, 2014

Happy 3rd birthday to Ania Amani



Last Monday, on 3rd February was my little girl 3rd birthday. So as usual ayahnye akan belanje makan cake sebijik. Wuuhoo, suka la sebab bleh tumpang sekaki makan cake sedap. And as usual kitorang g secret recipe. Actually nak try gak pegi tempat lain yg ade jual cake tapi kan pikir punye pikir cake SR juga yg sedap pada tekak kami. Haha. 

Sejak aku tak keje ni mraselah semua celebrate birthday kat luar ngan cake sedap bagai. Kalau tak dulu aku gigih membakar cake yg kejap cantik kejap buruk kejap hangus.. Ingat tak? Hahaha. Maybe laki ku kesian ngan kitorang ni yg dok rumah je hari2 kan. Aku suka je, tak yah susah2 nak bakar cake. Aku dah la jenis buat cake tak consistant. Kejap sedap kejap tak, tah knp tah. 

So to my Amani, happy birthday gigirl, we all love u soooo much. I wish for all the great and good things for u. And please la jangan main air bebanyak naw, pening kepale ayah nk bayo bill air melambung anak dara dia sorang ni suka sgt main air... Hahaha



1 comment:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, resepi dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)